Graag neem ik hier de gelegenheid om nog even terug te blikken op de dienst van zondag 24 maart, toen Noah Bras werd gedoopt en ik voor het eerst sinds lange tijd weer kon voorgaan in de Andreaskerk. Wat was het fantastisch om u weer eens vanaf de kansel te kunnen zien en te kunnen preken. Een moment waar ik inmiddels lang naar had uitgezien, maar waar ik maanden daarvoor niets eens aan durfde te denken. Wellicht is u reeds opgevallen dat ook in de komende weken er regelmatig gastvoorgangers in de Andreaskerk zullen zijn. Voor mij geldt dus nog even een mild regime qua zondagse diensten. Desalniettemin heeft mijn arts mij inmiddels weer volledig arbeidsgeschikt verklaard, waar ik natuurlijk erg blij mee ben. Ook zonder veel kerkdiensten en preekschrijverij valt er genoeg in onze gemeente te doen, maar ik ben dankbaar dat ik met Goede Vrijdag en Pasen zelf kan voorgaan.

Ds. Jasper van Schaik