Op dinsdag 3 september hopen wij met velen van u naar Hoedekenskerke in Zeeland te gaan. Na koffie met een Zeeuwse bolus krijgen we uitleg over de diverse klederdrachten. Tijdens de pauze kunt u ze van dichtbij bewonderen. Het diner vindt plaats in Wolphaartsdijk. In de middag maken we dan nog een mooie rondrit en hebben we nog een gezellige theestop. De kosten zijn, als er voldoende mensen mee gaan, € 55,- per persoon! Gaat u mee? Iedereen die zin heeft om mee te gaan is welkom!
U kunt zich opgeven bij Clasien Eichhorn of Rita Kok (zie voor telefoon en rekening : Kerk op Dordt!)