Mozambique, Zimbabwe en Malawi Zijn getroffen door de verwoestende orkaan Idai. De orkaan heeft minimaal 300 mensen het leven gekost. Honderden mensen zijn vermist en tienduizenden zijn op de vlucht. Velen zijn gestrand, de communicatie komt moeizaam op gang en dorpen zijn onbereikbaar. Meer dan anderhalf miljoen mensen zijn getroffen in deze drie Zuid-Afrikaanse landen. Het is de zwaarste orkaan in meer dan tien jaar. De collecte van zondag 5 mei , zal bestemd zijn voor de slachtoffers van deze verwoestende orkaan. Van harte aanbevolen.
Namens de diaconie, Gerda Pels