header6

Lieve gemeenteleden van de Andreaskerk,
Ik ben blij u te kunnen schrijven dat het goed met mij gaat en dat ik inmiddels voor 50% van de werktijd mijn werk heb kunnen hervatten, ook al blijf ik daarbij nog wat onder de radar. De bedoeling is dat ik in de komende paar maanden mijn inzet naar 100% opbouw.

Ik zie er in het bijzonder naar uit straks in de zondagse diensten voor te kunnen gaan, al vind ik dat ook het meest spannende en moeilijkste om te doen. Op een bepaalde manier heb ik het gevoel weer onder aan de ladder te moeten beginnen. Toch verlang ik ernaar, juist omdat ik zelf heb gemerkt hoe goed de zondagen in de Andreaskerk mij als kerkganger hebben gedaan. Graag wil ik u allen, ook namens Barbera, heel hartelijk danken voor uw innige medeleven. Voordat ik ziek werd, dacht ik dat ik uit God hand was gevallen. Nu kijk ik daar anders tegen aan: ik viel niet uit Zijn hand, ik was juist bezig erin te vallen. Zij het niet pijnloos en ook niet zonder prijs. Jakob kwam immers ook niet ongeschonden uit de Jabbok. Wel gelouterd, gereinigd en gezegend. En bij het dagen van een nieuwe morgen... Hartelijke groet voor u allen,
ds. Jasper van Schaik

Dagelijks woord

Volg ons!

De Andreaskerk is gevestigd in Wielwijk. Wij zijn een Hervormde (confessionele) gemeente, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Al sinds 1963 staat iedere zondag deze boodschap centraal: Gods liefde in Jezus Christus voor iedereen!

> Lees verder

Andreaskerk Dordrecht
Jacob van Heemskerckstraat 19
3317 VL Dordrecht
078-6182695
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.