De kerkenraad van de Andreaskerk organiseert voor de gemeenteleden een bijeenkomst over twee belangrijke zaken die onderwerp van bespreking zijn geweest in de kerkenraad, namelijk het plan van aanpak voor renovatie en modernisering van de kerkzaal en over het uitnodigen van vrouwelijke voorgangers in de Andreaskerk. U wordt hiervoor uitgenodigd op woensdag 20 februari 2019 om 20.00 uur in de wijkzaal van de Andreaskerk voor het gesprek over deze heel verschillende onderwerpen.
Namens de kerkenraad, Jaap Slager