alpha logo

WELKOM OP ALPHA

Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor u, voor jou. Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.
Wanneer: we starten 12 februari a.s. in de Andreaskerk . Tijd: 12.30-15.00 u. We starten altijd met een lunch.
Info: Peter v.d. Schoor tel. 06 30324692, Jos Cirkel tel. 06 41257320
de Alpha- flyer ligt bij de uitgangen van de kerk