Kerkbalans logo 2018
Zoals u inmiddels gewend bent aan het begin van een nieuw kalenderjaar, wordt ook deze keer de actie kerkbalans gehouden. De actie loopt van 19 januari tot 2 februari 2019. In deze periode kunt u daarom de lopers weer aan uw deur verwachten voor het bezorgen en weer ophalen van de enveloppen.

Uit de inkomsten van kerkbalans worden o.a. salarissen betaald van de predikant, pastoraal medewerker, koster en organist. In 2019 zijn er concrete plannen om (naast het reguliere onderhoud van het kerkgebouw) de kerkzaal te renoveren en moderniseren. Ook zijn er plannen om een kerkmusicus aan te stellen ter optimalisering van de muziek in de eredienst. Maar u kunt ook denken aan de kosten voor het jeugdwerk, ouderenwerk, evangelisatiewerk en multimedia. Dit alles en het onderhoud aan de pastorie wordt betaalt uit de opbrengsten van de kerkbalans. Uw gaven zijn van groot belang voor het in stand houden/ groei van onze wijkgemeente. Daarom willen we u oproepen om, indien mogelijk, gul te geven. We rekenen op uw medewerking.
Bij voorbaat hartelijk dank voor uw bijdrage!
De wijkkerkrentmeesters