Deze week is Gea de Kwant-van der Vlist gestart met haar werkzaamheden als pastoraal werker voor de ouderen in onze gemeente. Gea heeft een dienstverband van 8 uur per week om dit werk te doen. Haar start was eigenlijk al eerder want Gea heeft op 19 december tijdens de kerstbijeenkomst voor de ouderen al met een grote groep mensen kennis kunnen maken. Zij richt zich bij het bezoekwerk op gemeenteleden die behoren tot de zogenoemde 75+ groep.

Misschien is het in dit verband goed om te weten dat van de ruim duizend gemeenteleden tweehonderd leden tot deze groep horen. Gea gaat haar best doen om in het komende jaar contact met hen te zoeken. Heeft u zelf behoefte aan een gesprek dan kunt u haar bereiken via 06-36586496 of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Op zondag 20 januari zal zij tegelijk met de (her)bevestiging van de ambtsdragers in de bediening worden gesteld en bent u in de gelegenheid na afloop van de dienst haar de hand te drukken. Wij wensen Gea veel vreugde toe bij haar werk in de wijngaard van onze Heer.