Begin december hebben wij u kunnen berichten dat onze wijkpredikant Jasper van Schaik gestart is met een aantal activiteiten in het kader van zijn re-integratie op weg naar een volledige terug keer in het gemeentewerk. Het is fijn om te kunnen laten weten dat een volgende stap gezet kan worden in het opbouwen van werktijd en taken. Maar ook bij deze stap dient u er rekening mee houden dat deze activiteiten de komende maanden nog niet zichtbaar zijn voor u als gemeente. Er dient zorgvuldig om te worden gegaan met de opbouw van de activiteiten.