Bent u erbij wanneer op 20 januari weer nieuwe ambtsdragers bevestigd worden en anderen voor een volgende periode herbevestigd worden? Als ambtsdrager willen zij hun steentje bijdragen aan de opbouw van de gemeente. Anderen nemen dan afscheid omdat hun ambtstermijn afloopt.

De kerkenraad heeft ons gemeentelid mw. Klarinda Eichhorn gekozen tot jeugdouderling. Daarnaast zijn Mw. Desiree van Ankeren en Dhr. Leendert Romijn gekozen tot diakenen. Betrokkenen hebben inmiddels hun verkiezing aanvaard. Verder is ouderling Dhr. Leendert Korteweg bereid gevonden tot een nieuwe ambtstermijn (max. 2 jaar) evenals Mw. Ingrid Vis en dhr. Koen Hoogendoorn als ouderling kerkrentmeester. De kerkenraad is dankbaar dat de vacatures ingevuld kunnen worden. Wanneer daartegen geen wettige bezwaren worden ingediend, vindt de (her)bevestiging van voornoemde zusters en broeders plaats in de eredienst van zondag 20 januari 2019. Ook vindt in deze dienst het in de bediening stellen van onze pastoraal werker, Mw. Gea de Kwant, plaats. Tot slot nemen we in de dienst van 20 januari 2019 afscheid van diaken mw. Rita Kok, jeugdouderling Mw. Suzan Ouwerkerk en ouderling Dhr. Arjen de Meer. Van harte beveelt de kerkenraad genoemde gemeenteleden in uw voorbede aan.

Richard Kamerling, scriba