header6

Bent u erbij wanneer op 20 januari weer nieuwe ambtsdragers bevestigd worden en anderen voor een volgende periode herbevestigd worden? Als ambtsdrager willen zij hun steentje bijdragen aan de opbouw van de gemeente. Anderen nemen dan afscheid omdat hun ambtstermijn afloopt.

De kerkenraad heeft ons gemeentelid mw. Klarinda Eichhorn gekozen tot jeugdouderling. Daarnaast zijn Mw. Desiree van Ankeren en Dhr. Leendert Romijn gekozen tot diakenen. Betrokkenen hebben inmiddels hun verkiezing aanvaard. Verder is ouderling Dhr. Leendert Korteweg bereid gevonden tot een nieuwe ambtstermijn (max. 2 jaar) evenals Mw. Ingrid Vis en dhr. Koen Hoogendoorn als ouderling kerkrentmeester. De kerkenraad is dankbaar dat de vacatures ingevuld kunnen worden. Wanneer daartegen geen wettige bezwaren worden ingediend, vindt de (her)bevestiging van voornoemde zusters en broeders plaats in de eredienst van zondag 20 januari 2019. Ook vindt in deze dienst het in de bediening stellen van onze pastoraal werker, Mw. Gea de Kwant, plaats. Tot slot nemen we in de dienst van 20 januari 2019 afscheid van diaken mw. Rita Kok, jeugdouderling Mw. Suzan Ouwerkerk en ouderling Dhr. Arjen de Meer. Van harte beveelt de kerkenraad genoemde gemeenteleden in uw voorbede aan.

Richard Kamerling, scriba

Dagelijks woord

Volg ons!

De Andreaskerk is gevestigd in Wielwijk. Wij zijn een Hervormde (confessionele) gemeente, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Al sinds 1963 staat iedere zondag deze boodschap centraal: Gods liefde in Jezus Christus voor iedereen!

> Lees verder

Andreaskerk Dordrecht
Jacob van Heemskerckstraat 19
3317 VL Dordrecht
078-6182695
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.