Per 1 januari heeft dhr. Maarten de Vos zijn functie van wijkpenningmeester beëindigd. Wij zijn hem veel dank verschuldigd voor het nauwgezette financiële werk wat hij heeft verricht voor onze wijkgemeente in de afgelopen twee jaar. Dank ook voor de bereidheid om de opvolger wegwijs te maken en in te werken in de werkzaamheden van wijkpenningmeester. Die opvolger hebben we gevonden in de persoon van Dhr. Edwin Eichhorn. Hij zal in deze periode het financiële stokje overnemen en daarmee onze nieuwe wijkpenningmeester worden. We wensen Edwin veel succes, wijsheid en voldoening toe in zijn nieuwe taak.

Namens de wijk-kerkrentmeesters, Ronald Zwiers