gea de kwant

Ik wil me hierbij voorstellen als de nieuwe pastoraal werker. Ik ben Gea de Kwant-van der Vlist. Ik ben getrouwd met John. Wij hebben vijf kinderen. Ik heb theologie gestudeerd en doe nu de opleiding contextueel pastoraat bij Koinonia. Ik ben met vreugde lid van de Andreaskerk. Wij zitten gewoonlijk in het achterste deel van het middenvak. Ik zie ernaar uit om de ouderen van de gemeente te bezoeken. Op 1 januari hoop ik te beginnen. Hebt u behoefte aan contact met mij, belt u me gerust op of mailt u naar me (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). U mag me ook in de kerk aanspreken.

Tot ziens, Gea de Kwant