Vanuit het moderamen is er regelmatig contact met onze wijkpredikant. In samenspraak met de arbo arts is ds. Jasper van Schaik vorige week gestart met een aantal activiteiten in het kader van zijn
re-integratie op weg naar een volledige terugkeer in het gemeentewerk. U dient er rekening mee houden dat deze activiteiten de komende maanden nog niet zichtbaar zijn voor u als gemeente. Er dient zorgvuldig om te worden gegaan met de opbouw van de activiteiten.

Voor urgente pastorale zaken kunt u contact opnemen met ouderling Jan Cirkel, telefoon 06-43434283. Hij kan u ook helpen indien u, om welke reden dan ook, een predikant nodig heeft. U kunt natuurlijk ook contact op nemen met uw eigen wijkouderling.