header6

kerstpakkettenactie 2016

Op zaterdag 15 december 2018 houdt de diaconie zoals elk jaar een kerstpakkettenactie, in samenwerking met het Sociaal Wijkteam Wielwijk. Ook dit jaar zijn er Wielwijkers die we blij willen maken met een kerstpakket. De nieuwe lijst met adressen wordt aangeleverd door het Sociaal Wijkteam. De lijst wordt aangevuld met enkele adressen uit onze eigen wijkgemeente.

Aan u de vraag of u houdbare producten wilt schenken, die in een kerstpakket passen zoals koekjes, kerstbrood, noten, vruchtensap, blikken fruit, blikjes vis, potjes pâté, olijven, koffie, thee, bonbons, zoutjes, jam, honing enzovoort. Maar ook waxinelichtjes of bijvoorbeeld body lotion, shampoo, een kleinigheidje voor kinderen. Een financiële bijdrage is eveneens welkom. De pakketten zullen in de week voor Kerst worden bezorgd. U kunt uw bijdrage langsbrengen op zaterdag 15 december tussen 9.30 en 11.30 uur in één van de benedenzalen van de kerk. Zoals altijd staat de koffie klaar. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op 15 december 2018 uw bijdrage langs te brengen, dan kunt u deze op zondag 9 december 2018 afgeven in de predikantenkamer. Graag tot ziens!

De diakenen

Dagelijks woord

Volg ons!

De Andreaskerk is gevestigd in Wielwijk. Wij zijn een Hervormde (confessionele) gemeente, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Al sinds 1963 staat iedere zondag deze boodschap centraal: Gods liefde in Jezus Christus voor iedereen!

> Lees verder

Andreaskerk Dordrecht
Jacob van Heemskerckstraat 19
3317 VL Dordrecht
078-6182695
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.