Op woensdag 19 december a.s. hopen we onze jaarlijkse kerstviering te houden met de ouderen van de gemeente. Met muziek, liederen en overdenkingen zullen we stilstaan bij de geboorte van Christus. U krijgt tevens een heerlijke lunch (broodmaaltijd) aangeboden. De bijeenkomst start officieel om 11.00 uur, maar vanaf 10.30 uur bent u al welkom. Rond 14.00 uur hopen we af te ronden. Voor deze bijeenkomst kunt u zich uiterlijk op 9 december aanmelden bij Marijke Slager. Ook kunt u aan haar doorgeven wanneer u vervoer nodig heeft.

We hopen velen van u te ontmoeten! De PCD-commissie