De opbrengst van de zendingsbussen van oktober 2018 t/m maart 2019 is bestemd voor Albis in Roemenië. Dit weekend zijn een vijftal gemeenteleden naar Albis gegaan om o.a. te kijken bij de naschoolse opvang en een reis in het voorjaar van 2019 voor te bereiden.

Ook dit jaar bieden wij de mogelijkheid om een GZB-dagboek aan te schaffen. Bij de uitgang van de liftzijde ligt een inkijkexemplaar van het dagboek “Een handvol koren”. Als u een exemplaar hiervan wilt aanschaffen kunt u uw naam op de bestellijst noteren. Ook bij de andere uitgang ligt een bestellijst met een aantal voorbeeld pagina’s van het dagboek. De prijs van het dagboek is € 10,90. Ruim € 7,-- is bestemd voor het zendingswerk van de GZB.

Wijkzendingscommissie Andreaskerk