Op zaterdag 29 september, hopen we weer een kledingbeurs te organiseren in de Andreaskerk. We verzoeken u overbodig geworden dames-, heren- en kinderkleding, schoenen en tassen te bewaren ten behoeve van deze kledingbeurs. Inleveren van uw spullen kan van 26 t/m 28 september (woensdag t/m vrijdag) van 19.00 t/m 21.00 uur in de kerk. De beurs zal plaatsvinden op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. De opbrengst is bestemd voor de stichting Beschermde Wieg. Deze stichting helpt zwangere vrouwen als zij de baby niet willen, kunnen of mogen behouden of als ze zonder hulp of anoniem moeten bevallen.
Gerda Pels