header6

Voor de maand juni staan er geen producten voor de voedselbank op de lijst , maar deze maand vragen wij u spullen in te leveren voor de kledingbank. Bij de kledingbank komen net als bij de voedselbank mensen die het financieel niet breed hebben.

Zij krijgen de mogelijkheid (na een doorverwijzing) om 2x per jaar kleding te komen uitzoeken. Bij deze bezoeken krijgen de kinderen van onze cliënten nieuw ondergoed en nieuwe sokken aangeboden. Omdat wij afhankelijk zijn van giften en deze niet veel binnen komen vragen wij aan u of u deze maand aan deze kinderen wilt denken. We willen u vragen om nieuw ondergoed zowel jongens als meisjes vanaf maat 86 t/m xl, en ook sokken vanaf maat 22/23 t/m 39 (dames/meisjes) en voor jongens vanaf 22/23 t/m 46. Ik hoop op veel positieve reacties in de vorm van volle kratten. Alvast hartelijk dank namens het bestuur van de kledingbank,

Margriet Goudriaan

Dagelijks woord

Volg ons!

De Andreaskerk is gevestigd in Wielwijk. Wij zijn een Hervormde (confessionele) gemeente, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Al sinds 1963 staat iedere zondag deze boodschap centraal: Gods liefde in Jezus Christus voor iedereen!

> Lees verder

Andreaskerk Dordrecht
Jacob van Heemskerckstraat 19
3317 VL Dordrecht
078-6182695
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.