Op zaterdag 15 en zondag 16 september willen we het kerkelijk winterseizoen 2018 - 2019 starten. De startdag hopen we op zaterdag 15 september te organiseren. Op zondagochtend 16 september is de eerste eredienst van het nieuwe winterseizoen. Op de zaterdag willen we, in de namiddag en begin van de avond, met de gemeente bij elkaar komen. Er is gelegenheid voor ontmoeting met elkaar en we gaan gezamenlijk een maaltijd gebruiken. Meer informatie volgt later in het kerkblad, website en zondags op de beamer. Reserveer 15 en 16 september data in je/uw (digitale) agenda!