‘Be Blessed’ is hard op zoek naar enthousiaste gemeenteleden ter versterking van het geluidsteam. Altijd al interesse gehad in datgene wat zich “achter de schermen” afspeelt? Dit is je kans! Het idee is om één of meerdere avonden te organiseren om met elkaar te kijken wat het inhoudt om het geluid te doen bij onze band. We doorlopen dan allerlei technische aspecten. Ervaring is absoluut niet noodzakelijk, daar trainen we voor! Interesse gewekt? Geef dit door aan Dingena Epker of Jonathan Trapman. Bij voldoende interesse wordt er vervolgens een datum gepland in overleg.