Op vrijdag 7 september hopen wij ons najaarsreisje te gaan maken. Wij gaan eerst de Dorpsdokter bezoeken waar we een voordracht krijgen “Help de dokter vertelt” Daarna gaan we op reis voor een heerlijk diner.

In de middag gaan we thee drinken in het museum de Acht Zaligheden waar u een DVD presentatie krijgt. Het museum is een boerderij met kruidentuin, bloementuin en “speulhuis”
De kosten zijn € 55,- per persoon. Gaat u met ons mee? Hoe meer mensen hoe meer vreugde! U kunt zich opgeven bij Clasien Eichhorn of Rita Kok. Wilt u na aanmelding het bedrag overmaken op rekening : NL05 INGB 0000379685 t.n.v. wijkgemeente 9 Herv. Gem. Dordrecht.
Clasien Eichhorn en Rita Kok