Over de wijziging in het pastoraat hebben alle gemeenteleden van 75 jaar en ouder op 15 maart een persoonlijke brief ontvangen. Ook via het kerkblad informeren wij u dat pastoraal werker Wim van der Lee en de kerkenraad in goed onderling overleg zijn overeengekomen dat hij zijn werkzaamheden voor onze gemeente heeft beëindigd.

Er volgt geen moment om als gemeente afscheid van hem te nemen. Afgesproken is ook dat hij geen diensten in de komende periode zal leiden in de Andreaskerk. Zijn taken worden voorlopig overgenomen door de wijkpredikant en de wijkouderlingen tot er verder in de kerkenraad gesproken is over de invulling van de vacature pastoraal werker.
Namens de kerkenraad, Jaap Slager, voorzitter