Op woensdag 11 april om 20.00 uur nodigt de kerkenraad de gemeenteleden van de Andreaskerk uit voor de jaarlijkse gemeenteavond.

Naast de gelegenheid voor onderlinge ontmoeting neemt ds. Jasper van Schaik u tijdens een groot deel van de avond mee naar Israël door te vertellen over zijn studiereis, georganiseerd door de Protestantse Theologische Universiteit, eind januari. Wellicht heeft u hem en zijn reisgenoten gevolgd via “predikantenreis2018” maar natuurlijk is het leuker om uit eerste hand zijn reiservaring te horen en over het onderwerp waar hij zich met een aantal medereizigers in heeft verdiept. Op deze avond komt ook aan de orde het door de kerkenraad besproken concept beleidsplan, een update over de wijkfinanciën door de kerkrentmeesters en een stand van zaken van het fusie proces Hervormd Dordrecht en Protestante Gemeente Dordrecht Dubbeldam. U bent van harte welkom, de wijkzaal is open vanaf half acht.
Namens de kerkenraad, Jaap Slager, voorzitter.