header6

Op vrijdag 26 januari jl. was er de gebedssamenkomst voor Wielwijk en Crabbehof in de Verrezen Christus Kerk. Het thema was: Zie ook het belang van de anderen. De woorden, de gebeden, de liederen en de schriftlezingen hadden betrekking op de eenheid van de kerken en gebed voor deze wijken.

Zoals bijv. Opw.378: ” Ik wil jou van harte dienen en als Christus voor je zijn”. Sprekers waren medewerkers van Stichting Timon, een christelijke organisatie, die werkzaam is in Wielwijk en jongeren helpt die tijdelijk in de Short Stay Facility wonen, omdat ze bijv. tienermoeder zijn of tijdelijk niet meer thuis kunnen wonen. Ze zoeken mensen vanuit onze kerk(en) die een hart voor deze groep jongeren hebben en een “maatje” van hen willen zijn: een bakje koffie met hen drinken, ergens met hen naar toe gaan. Voel je je aangesproken? Meer info: www.timon.nl Na het praatje hebben we in groepjes gebeden voor: instanties in de wijken, de wijkbewoners, St. Timon en voor de kerken. Het was goed om met verschillende kerkelijke gemeenten samen te zijn en “één” in God te zijn. Organiserende kerken waren De Verrezen Christus Kerk (pastoor Tjeerd Visser), de Kerk van de Nazarener (Emmy Boor), de Gemeente Op de Rots (Dave Lotulung) en de Andreaskerk.
Mirjam van der Schoor

Dagelijks woord

Volg ons!

De Andreaskerk is gevestigd in Wielwijk. Wij zijn een Hervormde (confessionele) gemeente, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Al sinds 1963 staat iedere zondag deze boodschap centraal: Gods liefde in Jezus Christus voor iedereen!

> Lees verder

Andreaskerk Dordrecht
Jacob van Heemskerckstraat 19
3317 VL Dordrecht
078-6182695
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.