albis 2018

Onze contactpersoon voor het project Albis is László Dan, directeur van Gipsy Mission. Hij is momenteel enkele dagen in Nederland en hij kan aanwezig zijn in de Andreaskerk in de ochtenddienst van zondag 4 februari. Hij zal een bijdrage leveren aan de dienst. Na de dienst is er onder het genot van een kopje koffie / thee gelegenheid om meer te horen over de situatie in Albis en over de werkwijze van Gipsy Mission.

Wij kijken uit naar zijn verhaal en wij hopen dat u ook belangstelling toont om een half uurtje langer in de kerk te blijven. Vanaf het jubileum “Andreaskerk 50 jaar” is er contact met Gipsy Mission en met László Dan. Het project is vanuit de Andreaskerk bezocht in 2014 (opening kerkje) en in 2016. Er zijn al plannen voor een volgend bezoek. Het is de eerste keer dat een vertegenwoordiger van het project de Andreaskerk bezoekt. Bijzonder toch?
Diaconale commissie Albis