Op zondag 24 december jl. was er de Kerstbuurtlunch in Wijkcentrum.

Er waren 21 gasten met verschillende nationaliteiten: Nederlands, Egyptisch, Iraans en Aziatisch. De vrijwilligers hadden de tafel prachtig gedekt en hadden heerlijke koude en warme gerechten gemaakt. Na het welkom en het gebed begon een gezellige maaltijd waarin mensen elkaar beter leerden kennen. Het Kerstverhaal werd d.m.v. een gelijkenis verteld en er werd met elkaar over nagepraat. Egyptische cake en Iraanse rijst werden meegebracht door de lieve gasten en hun kinderen. Bij het afscheid kregen de kinderen een boekje over Kerst mee en de volwassenen de CD The Case for Christ. De Iraanse vrouw die er als gast was, bedankte hartelijk en zei: “In Iran woont mijn familie, maar hier zijn jullie nu mijn familie”. Dank voor Gods liefde die we alleen maar uit hoefden te delen.
Buurtlunchteam