Op zondag 26 november is de laatste zondag van het kerkelijk jaar. De kerkenraad heeft er voor gekozen om in de middagdienst (die onder leiding staat van onze beide voorgangers, dominee van Schaik en pastor van der Lee) onze overleden broeders en zusters te gedenken. Deze dienst is een dienst voor de gehele gemeente en voor de familieleden van de overledenen. Zullen we de familieleden massaal steunen in hun rouw en gemis door met elkaar op te komen in Gods huis? De ochtenddienst is een themadienst rondom een van de liefdesbrieven van Christus.
Ds. van Schaik en pastor van der Lee.