Op 5 en 12 november worden de eerste twee van vier middagdiensten in november gehouden. Op 5 november gaat in de middagdienst pastor Van der Lee voor. Op 12 november hoopt ds. Van Schaik de dienst te leiden. Centraal staan de brieven aan de engelen van de zeven gemeentes die in Openbaringen genoemd worden. Op 5 november behandelt pastor Van der Lee de brief aan de engel van Efeze, op 12 november behandelt ds. Van Schaik de brief aan de engel van Pergamum. De middagdiensten beginnen telkens om 17.00 uur.