Op zondag 5 november komen we samen voor de jaarlijkse oogstdankdienst. Met vertrouwen doen we dit jaar weer beroep op u om na afloop van deze dienst één of meer fruitbakjes te bezorgen bij gemeenteleden die niet meer naar de kerk kunnen komen of om een andere reden een bemoediging nodig hebben. Mogen we weer op u rekenen? Op zaterdag 4 november maken wij de fruitbakjes klaar. Tussen 10 en 11.30 uur is er gelegenheid om fruit e.d. te komen brengen. Ook een financiële bijdrage is heel welkom. Wij zien u graag langskomen! En de koffie staat klaar.

De diakenen