bidden
“Nader tot God, dan zal Hij tot u naderen.” Jac.4:8. U/jij bent van harte welkom om mee te bidden:

-elke 1e dinsdag van de maand van 13.00-14.00u gebedssamenkomst bij Ineke Verheul of bij mij thuis. We lezen de gebedspunten, lezen uit de bijbel, zingen een lied en bidden: we loven God, belijden in stilte/hardop onze zonden, we danken Jezus voor Zijn verlossing en danken voor alles wat Hij in onze gemeente/wijk doet, doen voorbede voor onze gemeente/wijk en sluiten af met het gezamenlijk Onze Vader. Alles blijft vertrouwelijk.
–elke woensdag van de maand van 19.30-20.15u: Opgewekt verder in de Lydiazaal. Om te bidden voor meer plaats voor de Heilige Geest in onze levens/ in onze gemeente, zijn we hiermee begonnen. We proberen, tijdens het lezen in de bijbel, het zingen en het bidden ons open te stellen voor Gods Geest. Ook delen we met elkaar geloofservaringen en vragen. –de 1e woensdag van de maand van 19.30-20.15u: Opgewekt Verder Special in de Lydiazaal. We lezen uit de bijbel, zingen een lied, vragen Gods zegen en gaan in twee/drietallen uit elkaar. Eén persoon noemt zijn/haar dankpunten/noden en de andere(n) gaan voor die persoon bidden.
–de 1e zondag van de maand, na de dienst: Gesprek en Gebed, onder het orgel. Twee mensen van het gebedsteam luisteren naar het dankpunt /de nood waar iemand mee komt. Er wordt voor deze persoon gedankt/gebeden. Ook bij de laatste twee vormen van gebed blijft alles vertrouwelijk. Tussen de bidders en God. Een hartelijke groet, mede namens het gebedsteam.
Mirjam van der Schoor.