header6

voedselbank dordrecht

Gewend bent u van ons dat wij per maand vragen om bepaalde producten met elkaar te sparen. Deze keer vragen wij u om iets anders. In verband met de Coronabestrijding zijn de kerkdeuren gesloten, dus geen inzamelingen. Dat geldt voor alle inzamelpunten van de Voedselbank. Juist nu het zo belangrijk is en er door de voorziene crisis waarschijnlijk weer meer aanspraak op de Voedselbank gedaan gaat worden. Solidariteit is waar het nu om draait. Voedsel in de kratten verzamelen gaat nu een tijdje niet. Daarom is een financiële bijdrage van harte welkom.
Steun a.u.b. de Voedselbank door een bijdrage te storten op rekeningnummer: NL29 RABO 0126 2203 95 tnv Voedselbank Dordrecht. Heel hartelijk dank daarvoor. Blijft u ook nog de DE-waardepunten voor ons verzamelen?
Team Voedselbank Andreaskerk

Dagelijks woord

Volg ons!

De Andreaskerk is gevestigd in Wielwijk. Wij zijn een Hervormde (confessionele) gemeente, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Al sinds 1963 staat iedere zondag deze boodschap centraal: Gods liefde in Jezus Christus voor iedereen!

> Lees verder

Privacyverklaring

Andreaskerk Dordrecht
Jacob van Heemskerckstraat 19
3317 VL Dordrecht
078-6182695
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.