voedselbank dordrecht

In de maand JUNI is de inzameling van de Voedselbank bestemd voor de Kledingbank. Er wordt speciaal gevraagd om NIEUW ONDERGOED en SOKKEN/KOUSEN in de maat van klein tot groot. Natuurlijk blijft een financiële bijdrage ook van harte welkom (NL29 RABO 0126 2203 95 tnv Voedselbank Dordrecht). Blijft u ook aan de DE-spaarpunten denken?
Inleveren kan in de kerk en in De Andere Boeg (Piet Heynstraat 1, donderdagmiddag 12.30-16.00 uur). Heel hartelijk dank daarvoor.

Team Voedselbank Andreaskerk