voedselbank dordrecht

In de maand NOVEMBER willen we voor de Voedselbank sparen voor: BLOEM/ MEEL, PANNENKOEKENMEEL, POEDERSUIKER, ROZIJNEN/ KRENTEN. Mogen wij een dringend beroep op u doen? De voorraden van de Voedselbanken raken op. Minder giften en meer mensen die er indeze barre tijden een beroep op moeten doen. In het Journaal is er al aandacht aan besteed. Naast bovenstaande producten zij alle langhoudbare producten welkom (let u aub wel op de houdbaarheidsdatum. Maar ook financiële ondersteuning is van harte welkom (NL29 RABO 0126 2203 95 tnv Voedselbank Dordrecht). Blijft u ondertussen ook nog de DE-waardepunten verzamelen? Doet u ook mee? De gebruikers van de Voedselbank, maar ook wij, zullen u daar heel dankbaar voor zijn.
Team Voedselbank Andreaskerk