voedselbank dordrecht

Voor de maand SEPTEMBER wordt er voor de Voedselbank gevraagd om: SOEP IN BLIK / PAK / ZAK (graag ook zonder varkensvlees a.u.b.), VERMICELLI, SOEPSTENGELS. Maar .... De schappen van de Voedselbank vertonen heel veel lege plekken. De oorzaak ligt in het feit dat er in deze roerige tijden zich steeds meer mensen aanmelden en dat bedrijven de giften hebben teruggeschroefd of zelfs helemaal stop hebben moeten zetten. Vandaar dat er behoefte is aan allerlei goederen zoals verpakte voedingsmiddelen, blikgroenten, koffie, thee, ontbijtgranen, enz. Eigenlijk aan alle HOUDBARE producten waar we het hele jaar door om vragen (let u a.u.b. wel op de houdbaarheidsdatum). Los daarvan vragen we ook nog steeds om de DE-spaarpunten. Daarnaast kunt u de Voedselbank ook helpen met een financiële bijdrage: NL29 RABO 0126 2203 95 t.n.v. Voedselbank Dordrecht. Mogen wij op u rekenen? Bij voorbaat hartelijk dank.
Team Voedselbank Andreaskerk.