voedselbank dordrecht

In de maand december sparen we met elkaar voor de Voedselbank: houdbaar broodbeleg (hierbij wordt gedacht aan bijv. kokosbrood, (appel-)stroop en broodstrooisels) geen kaas of worst en liefst niet in glas.
Zoals eerder gemeld zijn alle lang houdbare levensmiddelen van harte welkom (wel graag de houdbaarheidsdatum controleren). Heeft u DE-waardepunten, wilt u dan ook aan de Voedselbank denken. Een financiële bijdrage via de Diaconie (onder vermelding Voedselbank) is ook van harte welkom.
De Voedselbank dankt u voor uw bijdragen dit jaar en wenst u goede Kerstdagen en een goed begin van 2023 toe.
team voedselbank Andreaskerk