collectealleVanaf heden zijn er drie mogelijkheden voor het bestellen van collectebonnen
1.Afhalen tegen contante betaling op het Kerkkantoor
2.Bestellen via rek.nr. NL05 ABNA 0508 0243 90 t.n.v. CvK Hervormde Gemeente Dordrecht onder vermelding van gewenste waarde, aantal en bezorgadres.
3.Bestellen via IDEAL betaling via http://site.skgcollect.nl/197/
Door uw naam emailadres en telefoonnummer in te vullen kunt u een account aanmaken en vervolgens inloggen met uw emailadres en wachtwoord. Daarna is het mogelijk om de gewenste collectebonnen te bestellen en via IDEAL af te rekenen. Hier kunt u ook kiezen om de bonnen zelf op te halen bij het kerkkantoor of deze te laten bezorgen bij u thuis.