Het is even de vraag hoe we dit seizoen in de Andreaskerk belijdeniscatechese aanbieden. Dat komt omdat we vooralsnog geen eigen wijkpredikant hebben die dit normaliter voor zijn rekening neemt. Heb je de wens, of mogelijk een stevige twijfel om belijdenis te doen, of verlang je naar verdieping en verbreding in het geloof, dan gaan we graag met je in gesprek! Belijdeniscatechese is bij uitstek de gelegenheid krijgen tot verdieping en verbreding van kennis en van overgave aan God en je eigen toekomst.Mocht je vrijblijvend in gesprek willen en/of meer informatie willen over de mogelijkheden, doe dan een mailtje, appje of telefoontje naar de voorzitter van de kerkenraad: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 - 532 156 65. Dan kijken we samen met eventuele andere aanmelders hoe we de verdere catechese vormgeven (inhoud, data, frequentie, etc.).
Wim van der Kruijff, voorzitter kerkenraad