Op woensdag 14 september kwam de Kerkenraad voor het eerst na de zomerperiode weer bijeen. Wij staan voor een nieuw kerkelijk seizoen, waarin het beroepingswerk daadwerkelijk een aanvang zal nemen. Er is een beroepingscommissie samengesteld, bestaande uit een 5-tal kerkenraadsleden en een 5-tal gemeenteleden uit verschillende leeftijdscategorieën, aangevuld met onze scriba Anne Marie Jacobse en de heer André Soare namens de Algemene Kerkenraad van de Hervormde Gemeente Dordrecht. De opdracht aan de beroepingscommissie is door de Kerkenraad vastgesteld. Zij gaan met elkaar op zoek naar een predikant die past bij de door de kerkenraad vastgestelde profielbrief “Wijkgemeente “Rondom de Andreaskerk” van juli 2022. Deze profielbrief is opgesteld aan de hand van de uitkomst van een tweetal gemeenteavonden eerder dit jaar. De samenstelling van de beroepingscommissie èn de Opdracht beroepingscommissie 2022 zijn inmiddels met de gemeente gedeeld via de Kerkelijke Post en ook in te zien op het Visnet. Uw aanhoudende betrokkenheid bij het beroepingswerk is nodig, in meedenken en zeker ook in meebidden om de kracht en de leiding van Gods Geest.