De kerkrentmeesters willen u nogmaals bedanken voor de giften die zijn toegezegd voor dit jaar. We zien dat de giften per lid dit jaar omhoog zijn gegaan ten opzichte van de vorige jaren. Helaas is het wel zo dat er minder leden zijn, waardoor de totale toezegging minder is dan vorig jaar en minder dan begroot.

We merken dat de kosten stijgen, zoals bijvoorbeeld het onderhoud en de energiekosten. Deze kosten vallen hoger uit dan verwacht. Omdat dus aan de ene kant de toezeggingen lager uitvallen en de kosten aan de andere kant hoger, zult u begrijpen dat we extra blij zijn met alle toezeggingen die zijn gedaan. We hebben ze hard nodig.