Op zondagavond 11 september (2e zondag van de maand) kwamen we voor het eerst samen in de Ontmoetingsruimte van het Waterwiel om van 19.00-19.45 uur met elkaar te zingen. Fijn om een aantal gemeenteleden van de Andreaskerk én een aantal gemeenteleden van de Gemeente op de Rots te verwelkomen. We mochten twee bewoners begroeten vanuit het Waterwiel. Fijn om met elkaar te zingen! Voor de volgende keer hopen we natuurlijk ook op meer bewoners uit de directe omgeving! Maar de ondersteuning vanuit onze eigen gemeente is ook heel belangrijk! Kom de volgende keer om te zingen of te luisteren, koffie en thee staan klaar en is gratis. 2e zondag van de maand! Dus de eerstvolgende keer: zondag 9 oktober.