Op 10 september (datum is gewijzigd!) hopen we weer een rommelmarkt, kledingbeurs en boekenmarkt in en bij de Andreaskerk te organiseren. Heb je artikelen voor deze actie? Bewaar dan deze overbodige artikelen tot september. Geen meubels, witgoed, kopjes en glazen, verder kunnen we alles gebruiken. Hartelijk dank alvast. Meer informatie over de rommelmarkt volgt later of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Let wel: de startzondag staat genoteerd voor 18 september!
Namens de activiteitencommissie, Kees Verheul