De informatie n.a.v. de gemeenteavond van 12 mei j.l. is verwerkt tot een concept - profielschets gemeente. Deze is besproken en becommentarieerd in de kerkenraadsvergadering van 8 juni en is inmiddels op de gemeenteavond van 15 juni met de gemeente gedeeld. Aansluitend daarop is de gemeente die avond gehoord betreffende de profielschets van de te beroepen predikant. Het streven is de twee profielschetsen vast te stellen in de kerkenraadsvergadering van 6 juli, waarna met het feitelijke beroepingswerk kan worden begonnen. Wij vragen om uw voorbede, met name ook voor de leden van de voorbereidingscommissie.