header6

kerkbalans 2022
Zoals u inmiddels gewend bent aan het begin van een nieuw kalenderjaar, wordt ook deze keer de actie kerkbalans gehouden. De actie loopt van 15 januari tot 29 januari 2022. In deze periode kunt u daarom de lopers weer aan uw deur verwachten. Wij vragen uw begrip voor het feit dat dit vanwege de coronamaatregelen dit jaar opnieuw op een andere manier gaat dan dat u gewend bent.

Uit de inkomsten van kerkbalans worden o.a. salarissen betaald van de predikant, pastoraal medewerker, koster en organist. Voor 2022 zijn er plannen om te investeren in een ventilatiesysteem en wordt de vloer op de benedenverdieping opgeknapt. Maar u kunt ook denken aan de kosten voor het jeugdwerk, ouderenwerk, evangelisatiewerk, multimedia en het pionierswerk in de wijk. Dit alles en het onderhoud aan de pastorie wordt betaald uit de opbrengsten van de kerkbalans. Uw gaven zijn van groot belang voor het in stand houden / groei van onze wijkgemeente. Daarom willen we u oproepen om, indien mogelijk, gul te geven. We rekenen op uw medewerking. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw bijdrage!
De wijkkerkrentmeesters

Dagelijks woord

De Andreaskerk is gevestigd in Wielwijk. Wij zijn een Hervormde (confessionele) gemeente, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Al sinds 1963 staat iedere zondag deze boodschap centraal: Gods liefde in Jezus Christus voor iedereen!

> Lees verder

Privacyverklaring

Andreaskerk Dordrecht
Jacob van Heemskerckstraat 19
3317 VL Dordrecht
078-6182695
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.