Naar aanleiding van het nieuwe advies van de landelijke PKN in verband met de op de persconferentie van 26 november bekendgemaakte maatregelen, ziet de kerkenraad zich genoodzaakt tot aanpassing van een aantal zaken.

1. De verhuur en eigen kerkelijke activiteiten in de kerk na 17.00 worden stopgezet, tenzij het moderamen een uitzondering accordeert.

2. We leven de 1,5 meter regel strikt na. Dat betekent voor de kerkdiensten: de stoelrijen staan 1,5 meter uit elkaar en we verzoeken u 3 lege stoelen tussen gezinnen/huishoudens te houden.

Uiteraard blijven alle eerder bekendgemaakte maatregelen ook gelden.

Het op basis van deze regel maximumaantal uit te nodigen bezoekers (incl. personeel) zal nog bepaald worden.

3. Wij verzoeken u bij de samenzang ingetogen te zingen.

4. De geplande 'In gesprek'-dienst op 12 december ’s middags gaat niet door. De bedoeling daarvan is niet goed haalbaar bij op 1,5 meter uit elkaar zitten in de kerkzaal.