Hallo beste gemeenteleden,
Zoals jullie weten ben ik in februari gestopt als koster en HBO Pedagogiek gaan studeren. Nu horen daar natuurlijk ook praktijkuren bij. Het leek mij mooi om een deel van deze praktijkuren te combineren met het kind- en jeugdwerk in onze kerk. Na overleg met de kerkenraad ga ik komend seizoen een aantal uur stage lopen binnen onze gemeente. Ik ga een aantal activiteiten (mede)organiseren en zal de jeugdouderling ondersteunen. Ik heb daar heel veel zin in!
Lieve groet, Rebecca Wierks