Op vrijdag 25 januari jl. was er de gebedssamenkomst voor Wielwijk/Crabbehof in de Kerk van de Nazarener. Georganiseerd door de Gemeente Op de Rots, de R.K.-kerk de Verrezen Christus, de Kerk van de Nazarener en de Andreaskerk. Het thema was: Zorg goed voor de aarde.

Als kerkenraad hebben we in het beleidsplan vastgelegd dat het onze wens is om de muziek in de eredienst te verbreden. Hiervoor is een vacature uitgegaan, om daarmee op zoek te gaan naar een veelzijdig muzikant die een verfrissende bijdrage kan leveren aan de begeleiding van de liederen en andere muzikale momenten tijdens de erediensten en die daarnaast onze amateurmusici en onze band “Be Blessed” kan ondersteunen en coachen.

De kerkrentmeesters maken u erop attent dat er onlangs weer streng gecontroleerd is, inclusief het uitschrijven van bonnen, op foutparkeren in de straten rondom de kerk. Dit zowel op zondag als ook op doordeweekse avonden. Om een bon te voorkomen kunt u parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen en volgens de geldende parkeerregels. Een gewaarschuwd mens……..
De wijk-kerkrentmeesters.

De kerkenraad van de Andreaskerk organiseert voor de gemeenteleden een bijeenkomst over twee belangrijke zaken die onderwerp van bespreking zijn geweest in de kerkenraad, namelijk het plan van aanpak voor renovatie en modernisering van de kerkzaal en over het uitnodigen van vrouwelijke voorgangers in de Andreaskerk. U wordt hiervoor uitgenodigd op woensdag 20 februari 2019 om 20.00 uur in de wijkzaal van de Andreaskerk voor het gesprek over deze heel verschillende onderwerpen.
Namens de kerkenraad, Jaap Slager

alpha logo

WELKOM OP ALPHA

Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor u, voor jou. Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.
Wanneer: we starten 12 februari a.s. in de Andreaskerk . Tijd: 12.30-15.00 u. We starten altijd met een lunch.
Info: Peter v.d. Schoor tel. 06 30324692, Jos Cirkel tel. 06 41257320
de Alpha- flyer ligt bij de uitgangen van de kerk

Lieve gemeenteleden van de Andreaskerk,
Ik ben blij u te kunnen schrijven dat het goed met mij gaat en dat ik inmiddels voor 50% van de werktijd mijn werk heb kunnen hervatten, ook al blijf ik daarbij nog wat onder de radar. De bedoeling is dat ik in de komende paar maanden mijn inzet naar 100% opbouw.

De eredienst van zondag 20 januari kende een moment dat voor velen bijzonder was. Allereerst voor de ambtsdragers die afscheid namen, Arjen de Meer, Rita Kok en Suzan Ouwerkerk. Hun ambtstermijn is verstreken. De kerkorde van de PKN regelt dat de eerste ambtstermijn in de regel 4 jaar is.