De kerkenraad heeft besloten om met ingang van 17 oktober 2021 te stoppen met het verplicht aanmelden voor de dienst via Kerktijd.nl. De afgelopen kerkdiensten hebben laten zien dat binnen de
driekwart bezetting van de plaatsen wordt gebleven, zodat de noodzaak voor het vooraf aanmelden niet langer bestaat. De vakken voor de mensen die 1,5 meter afstand willen houden blijven gehandhaafd, maar men hoeft zich daar niet meer voor aan te melden.

Hallo beste gemeenteleden,
Zoals jullie weten ben ik in februari gestopt als koster en HBO Pedagogiek gaan studeren. Nu horen daar natuurlijk ook praktijkuren bij. Het leek mij mooi om een deel van deze praktijkuren te combineren met het kind- en jeugdwerk in onze kerk. Na overleg met de kerkenraad ga ik komend seizoen een aantal uur stage lopen binnen onze gemeente. Ik ga een aantal activiteiten (mede)organiseren en zal de jeugdouderling ondersteunen. Ik heb daar heel veel zin in!
Lieve groet, Rebecca Wierks

Logo samen dordt

Samen Dordt Nieuws is de maandelijkse digitale nieuwsbrief van de stichting Samen Dordt – een diaconale netwerkorganisatie gericht op het bieden van praktische hulp, het creëren van een sociaal vangnet en het verlenen van preventieve zorg. Met deze nieuwsbrief geven wij informatie over hulpinitiatieven binnen onze stad. Dit kan gaan om nieuws of activiteiten van onze eigen kernteams of aangesloten kerken, maar ook relevante berichten van andere organisaties of de gemeente Dordrecht. Jouw initiatief ook terugzien in de nieuwsbrief? Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Samen Dordt is de diaconale zusterstichting van Missie Dordt en verbonden aan het samenwerkingsverband Licht voor Dordt. #samendordt #missiedordt #lichtvoordordt

Via onderstaande link kunt u de nieuwsbrief downloaden.

Nieuwsbrief oktober 2021

Voor onze Hervormde wijkgemeente “Rondom de Andreaskerk” in Dordrecht zijn wij op zoek naar een

Enthousiaste musicus (gemiddeld 4 uur per week)

Meer informatie vindt u in de volgende link:

We mogen terugkijken op een geslaagde startdag, zoals op onderstaande foto's te zien is. Wilt u meer zien? Log dan in op Visnet en ga naar het fotoalbum.

IMG 0050IMG 0065

IMG 0070IMG 0081

voedselbank dordrecht

In de maand OKTOBER vraagt de Voedselbank om met elkaar de volgende producten te sparen: FRUIT IN BLIK, GEDROOGDE VRUCHTEN, NOTEN
Heeft u daarnaast nog DE-punten voor De Voedselbank? Een financiële bijdrage is ook van harte welkom ((NL29 RABO 0126 2203 95 tnv Voedselbank Dordrecht).
Helpt u weer mee om de kratten te vullen? Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Team Voedselbank Andreaskerk