Ons assortiment
U kunt weer oliebollen en appelflappen bij de Andreaskerk bestellen. We nemen de bollen weer af bij bakker Klootwijk. Deze bakker stond vorig jaar als 3e geplaatst in de test van het Algemeen Dagblad.

Het assortiment is:
● Oliebollen met en zonder rozijnen ● Berlinerbollen
● Appelflapjes ● Appelbeignets ● Erwtensoep.
De opbrengst is bestemd voor het diaconaal project in Albis Roemenië.

albis project
Op vrijdag 24 november hebben 50 gemeenteleden hier in de kerk genoten van het Benefietdiner ten behoeve van het project Albis. Deze actie heeft het mooie bedrag van 1350 euro netto opgebracht. Alle gasten, sponsoren en vrijwilligers hartelijk dank voor uw bijdrage aan dit diaconale project.

voedselbank dordrecht

December feestmaand! Helaas niet voor iedereen. Ook deze maand zet De Voedselbank zich in voor mensen die aan de onderkant van onze samenleving leven. Helpt u mee om deze mensen iets extra's te kunnen geven juist in deze maand? In de hele maand DECEMBER sparen we voor de volgende producten: HOUDBAAR BROODBELEG (geen worst of kaas) EN NIET IN GLAS. Met z'n allen weer aan de slag om de Voedselbank een flink aantal goed gevulde kratten aan te mogen bieden? Alvast hartelijk dank voor uw gift.
Arine en Janneke

Het nieuwe beleidsplan van onze wijkgemeente wordt opgesteld rondom de thema’s “jeugd”, “eredienst”, “zorgzame kerk” en “vorming en toerusting”. Bij deze thema’s zullen een aantal speerpunten worden geformuleerd.

Op dinsdagochtenden om de 14 dagen komen we bij elkaar onderin de kerk, voor Bakkie Troost. Ontstaan vanuit de Buurtlunch maar ieder is welkom! We lezen een stukje uit de Bijbel en gaan daarover in gesprek m.b.v. vragen. Op een laagdrempelige manier willen we meer ontdekken over wat God ons wil zeggen in Zijn Woord. Vandaar “Troost” met een hoofdletter. En ook is er koffie/thee! Dus nodig iemand ervoor uit en kom er bij. Eerstvolgende data: 12 dec., 9 en 23 jan. Tijd: 10 – 11 uur. Info: Marleen Vos

Welkom op dinsdag 5 december, van 13.00u - 14.00u om te bidden voor onze gemeente en wijk, bij Ineke Verheul:

Op zondag 3 december start het adventsproject bij de kinderen. We werken met elkaar via Zacharias, Gabriel, Maria en Johannes toe naar de geboorte van Jezus. Tijdens de dienst hebben we met elkaar een momentje om te kijken wat we mogen leren van deze bijzondere verhalen. De kinderen krijgen iedere week iets mee om ook thuis tijdens de adventsweken stil te staan bij de verhalen naar Kerst toe. We hopen er met elkaar een bijzondere adventstijd van te maken.
Suzan Ouwerkerk, jeugdouderling.