rommelmarkt2015
Doelen rommelmarkt: De verdeling van de netto opbrengst van de rommelmarkt op 23 september is:
● 50% Albis Roemenië
● 25% Wijk in de kerk
● 25% Dordtse Evangelisatie

Vrijdag 21 juli van 15.30-17.00 uur is er weer een Swingies-middag (kinderevangelisatie in de wijk): zingen, springen en dansen op liedjes van Herman Boon, Opwekking Kids, Hillsong Kids etc, een bijbelverhaal en daarna knutselen. Kinderen vanaf 6 jaar, natuurlijk ook van de Andreaskerk, zijn van harte welkom in het zaaltje van speeltuin Wielwijk (Piet Heynstraat 1).

bidden
“Nader tot God, dan zal Hij tot u naderen.” Jac.4:8. U/jij bent van harte welkom om mee te bidden:

ckia logo
Een uitspraak van Rabbijn Jehoeda Halevi (1083-1145) is: Het gebed is voor de ziel wat het voedsel is voor het lichaam. Het gebed heeft een zeer centrale plaats in het Jodendom. De gelovige Jood bidt niet alleen als hij of zij daaraan behoefte heeft.

Eindelijk was het weer zover. Eindelijk stond de lange tafel met de witte lakens weer in de kerk. Eindelijk weer brood en wijn in ons midden. Wat mij betreft kwam het Avondmaal geen dag te vroeg dit keer.

Kies je boekje!