Kies je boekje!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

ckia logo
Bij de Joden heeft de profeet Elia een bijzondere plaats in hun geloof. Iedere gelovige Jood/Jodin die reikhalzend uitziet naar de komst van de Messias verwacht dat kort hieraan vooraf de profeet Elia verschijnt in Jeruzalem.

Namens klanten, bestuur en vrijwilligers wil ik u hartelijk danken voor de vele giften in de vorm van sokken en ondergoed. We kunnen weer veel klanten blij maken. Hopelijk kunnen we dv volgend jaar weer op u giften rekenen. Mocht u tussendoor nog kleding of (nieuw) ondergoed willen geven dan kunt u terecht aan de Sint Jorisweg 68.

Vriendelijke groet, Margriet Goudriaan

rommelmarkt2015
Wat is nodig voor een succesvolle Rommelmarkt? Spullen, kopers, verkopers en hulp! Wilt u ons helpen? We zoeken medewerkers op de inzamelavonden op woensdag 20 en vrijdag 22 september van 19.00 t/m 21.00 uur. Op zaterdag 23 september zoeken we opbouwers 5.00 t/m 8.30 uur en verkopers van 8.30 t/m 11.30 uur en verkopers van 11.30 t/m 14.30 uur. Aanmelden of meer info, neem dan contact op met Rianne v.d. Knijff.
Namens de activiteitencommissie, Kees Verheul

Kies je boekje!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

zpf2017 1

Er zijn nog vrijwilligers nodig voor:

Mag ik even Uw aandacht? Dit jaar begeleid ik team de Hoop bij rondje Nederland in 48 uur 1200 km estafette fietsen. Wilt U mij sponsoren. Alle info vind U op https://www.cycleforhope.nl/actie/patrick-van-der-helm Daar kunt U rondje Nederland van start tot finish volgen. Bij voorbaat dank voor Uw bijdrage.

Patrick van der Helm

voedselbank dordrecht

De maand JUNI is alweer begonnen. Dank voor het inbrengen van goederen voor de kledingbank. Nu is de VOEDSELBANK weer aan de beurt. Voor de maand JUNI wordt gevraagd: KOFFIE, THEE en SUIKER. We hopen weer goed gevulde kratten mee te geven aan de chauffeurs van de voedselbank.
Bij voorbaat onze dank,
Arine en Janneke