Een klein verhaal over grote dingen…een juf vertelt: Tingelingeling, daar gaat de bel…iedereen naar zijn eigen plek! We beginnen met Bijbelles en gebed, dan huiswerk maken onder begeleiding. Dat gaat allemaal niet vanzelf; het is een hele klus, want de meeste kinderen zijn onderontwikkeld. Omdat we werken met kinderen met leer- en gedragsproblemen, zijn er ook speciale lessen om de ontwikkeling op te krikken.

12 december 2018

Je/u kunt nog mee met de gemeentereis naar Albis: Er gaan al 17 gemeenteleden mee, en het aantal deelnemers is op 20 personen gesteld! Opgeven kan tot 24 december a.s. bij Klarinda Eichhorn. Ga mee en doe onvergetelijke ervaringen op!

albis oktober 2018

Op 6 oktober vertrokken 5 leden van de “Commissie Albis” naar Debrecen (Hongarije) om van daaruit een bezoek te brengen aan de Roma gemeenschap in Albis (Roemenië). Het doel van onze reis was de contacten met de gemeente in Albis te onderhouden, met name met de naschoolse opvang, welke gefinancierd wordt door onze wijkgemeente. Verder het bespreken van onze wens om eind april 2019 een soortgelijke reis te maken met een groep gemeenteleden.